Over ons

Over ons

Stewart Cooleman is een jonge en dynamische zelfstandige met reeds vijftien jaar ervaring in centrale verwarming en sanitair. Door zijn passie voor de sector heeft hij sinds enkele jaren de overstap gemaakt naar zelfstandig installateur.

Zijn specialisatie ligt in het plaatsen van nieuwe chauffageketels van kwalitatieve en duurzame merken zoals De Dietrich, Buderus en Wolf.

Op deze manier bent u zeker van een resultaat op niveau!

Liggen er binnenkort verbouwingen of een nieuwbouw in het verschiet en zoekt u een betrouwbare partner voor al uw grote en kleine verwarmings- en sanitairklussen?

Contacteer dan zeker Stewart Cooleman:

met zijn jarenlange ervaring en zijn frisse blik op de sector is hij een garantie voor kwaliteit. De thuisbasis van Stewart Cooleman is gelegen in Ardooie, maar hij voert projecten uit over heel West- en Oost-Vlaanderen.

Na 10 jaar als sanitair installateur te hebben gewerkt voor een werkgever startte Stewart in 2012 zijn eigen bedrijf. Vanuit de drive om elk project perfect af te ronden op maat van de klant groeide het bedrijf jaar na jaar.
In 2018 kwam Eva, partner van Stewart, erbij. Ondertussen telt het bedrijf 7 mensen die dagelijks aan grote en kleine projecten werken over West- en Oost-Vlaanderen en groeit de firma verder.

“Door onze frisse blik op de sector, het familiale karakter van de firma en de constante drang om elke dag nog beter te worden kunt u op beide oren slapen.”

Waarom kiezen voor ons

  • Uitmuntende opvolging: wij begrijpen dat een correcte afwerking nodig is en volgen jouw project op van begin tot afwerking.
  • Bereikbaarheid: u heeft vragen ? Wij zijn bereikbaar en staan ter uwer beschikking met raad én daad.
  • Kennis: onze sector is, mede door de vele wetswijzigingen en focus op energiezuinigheid, voortdurend in beweging. Wij houden vinger aan de pols en scholen ons constant bij om op de hoogte te blijven van de laatste evoluties.
  • Ervaring: vele tevreden klanten gingen u voor. We kennen ons vak en zien elk probleem als een uitdaging.

Neem contact op voor vragen en offertes

Liggen er binnenkort verbouwingen of een nieuwbouw in het verschiet en zoekt u een betrouwbare partner voor al uw grote en kleine verwarmings- en sanitairklussen?
Contacteer dan zeker Stewart Cooleman: met zijn jarenlange ervaring en zijn frisse blik op de sector is hij een garantie voor kwaliteit. De thuisbasis van Stewart Cooleman is gelegen in Torhout, maar hij voert projecten uit over heel West- en Oost-Vlaanderen.

Mogelijk gemaakt door WordPress | Thema: SpicePress door SpiceThemes